Lijstjes

Gepubliceerd op januari 11th, 2013 | door Jeroen

0

10 manieren om indruk te maken op een vrouw

1. Geef haar een compliment over haar positieve uitstraling
Een vrouw zal zich goed voelen als je tegen haar zegt dat ze een positieve uitstraling heeft. Ze zal zich nog beter voelen als je daarna vraagt welke dingen in haar leven haar zo positief en gelukkig maken. Door dit te doen zal ze in het vervolg positiviteit met jou associëren.

2. Vraag haar om advies
Vrouwen zijn onder de indruk als je hen om advies vraagt. Het benadrukt dat je open staat voor de mening van anderen. Probeer echter niet als besluiteloos over te komen, dat werkt averechts. Als je haar advies vraagt over iets, geef dan zelf een beperkt aantal oplossingen aan, zodat jullie er over kunnen praten.

3. Geef haar een compliment over haar uiterlijk
Je wilt haar een compliment geven, maar het moet wel oprecht lijken. Zeg dus iets originelers dan “Wat heb je mooie ogen”…maar vertel haar bijvoorbeeld dat de kleding die ze draagt haar fantastisch staat. Dit is een manier om haar te laten weten dat ze mooi is, zonder te vervallen in oudbakken complimentjes.

4. Hou de deur voor haar open
Hoeveel mannen zijn vergeten om hoffelijk te zijn? Door de toenemende gelijkheid tussen man en vrouw is deze hoffelijkheid ongemerkt verdwenen. Je kunt echter nog steeds scoren door je ridderlijk te gedragen.

5. Stel haar vragen
Een vrouw praat graag over zichzelf en het is dus belangrijk om niet teveel over jezelf te gaan praten bij een eerste contact. Stel haar op haar gemak door interesse te tonen in haar leven. Je laat hierdoor merken dat je niet alleen maar geïnteresseerd bent in haar uiterlijk.

6. Negeer je telefoon
Geen enkel signaal laat meer zien dat zij op dat moment het allerbelangrijkste is, dan je telefoon niet op te nemen. Daarom scoort het negeren van je telefoon heel hoog op de ladder om indruk te maken op een vrouw. Dat geldt natuurlijk ook voor het lezen van sms’jes of andere berichten op je telefoon. Mannen denken dat het opnemen van de telefoon, het snel versturen van een e-mail of sms heel normaal is, maar dat is het niet. Het is onbeleefd.

7. Maak sociaal contact met haar vrienden
Als je interesse hebt in een vrouw, dan heb je haar al beoordeeld op haar persoonlijkheid en uiterlijk, naast andere dingen zoals humor en intelligentie. Vrouwen doen dit natuurlijk ook, maar daarbij zullen ze ons ook vaak al inschatten als een potentiële partner. Een heel belangrijke factor daarbij is of je zult passen in haar vriendenkring en familie. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die sociaal en vriendelijk overkomen, zodat familie en vrienden hem ook leuk zullen vinden. Probeer dus ook contact te maken met haar vrienden, dit zal een magisch effect op haar hebben. Overdrijf dit natuurlijk niet, want het moet wel duidelijk blijven dat zij degene is in wie je bent geïnteresseerd.

8. Help haar bij het aantrekken van haar jas
Een vrouw is gevoelig voor dit soort hoffelijkheid. Voordeel hierbij is natuurlijk ook dat je de kans krijgt om lichamelijk contact te maken, wat het gevoel van vertrouwdheid kan vergroten.

9. Wees goed verzorgd
Vrouwen letten er sterk op in welke mate een man zich verzorgt. Niets kan zo afstotelijk werken als een onverzorgde uitstraling. Ze willen dat je er goed uitziet en fris ruikt. Ook mannen willen een vrouw die er goed verzorgd uitziet en lekker ruikt, dus het is logisch dat vrouwen dit ook van een man verlangen.

10. Kijk haar in de ogen
Het kan aanlokkelijk zijn om een vrouw van top tot teen te bekijken terwijl je met haar praat. Het is echter niet aan te raden om naar haar borsten te kijken als ze je net vertelt hoeveel haar moeder voor haar betekent. Niet doen dus. Kijk haar gewoon aan tijdens een gesprek.

(Bron: Laluza)

Tags: ,


Over de AuteurBack to Top ↑